Aan de Johan Willem Frisoweg, tegen de dijk, is gebouw De Hoge Noot te vinden, het verenigingsgebouw van muziekvereniging Concordia. Het huidige gebouw is in 2003 gebouwd nadat het eerste gebouw nodig aan vervanging toe was. Het gebouw wordt door verschillende verenigingen gebruikt maar de hoofdgebruiker is uiteraard Concordia, eigenaar van het gebouw. Iedere donderdagavond wordt hier door het harmonieorkest fanatiek gerepeteerd onder leiding van dirigent Martijn van Tent.

Ook het opleidingsorkest C-akkoord oefent iedere donderdagavond in De Hoge Noot. Het opleidingsorkest is een samenwerkingsverband tussen Concordia Waddinxveen en Excelsior Boskoop. Zo is een bijna compleet harmonieorkest ontstaan.

Samen muziek maken is een leuke bezigheid, is goed voor de sociale en cognitieve ontwikkeling en geeft ontspanning. Je schijnt er zelfs intelligenter van te worden.

Voor beide orkesten geldt dat er nog plaats is voor nieuwe muzikanten. Kom op donderdagavond gerust eens kijken en luisteren.

Nog nooit een muziekinstrument bespeeld maar altijd al eens willen proberen? Ook dat kan bij Concordia. Door middel van een introductiecursus is het mogelijk om verschillende instrumenten uit te proberen en te leren bespelen. Concordia beschikt over een aantal goede muziekdocenten die na de introductiecursus de muzieklessen voor hun rekening kunnen nemen. Deze lessen worden veelal in De Hoge Noot gegeven. Meer informatie over de introductiecursus kunt u vinden in de onderstaand flyer.

Voor meer informatie: www.concordia-waddinxveen.nl en introductiecursus@concordia-waddinxveen.nl

Opleidingsorkest C-akkoord